Βελτιωτικά για ειδική χρήση

           Βελτιωτικά για εξαιρετική και διασφαλισμένη ποιότητα στα προψημένα, κατεψυγμένα και εξειδικευμένα αρτοσκευάσματα

FRIGOMALT II

Βελτιωτικό κατάψυξης για στοφαρισμένα & αστοφάριστα αρτοσκευάσματα
Χρήση: σε όλα τα αρτοσκευάσματα​

Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου

HALBBACK

Βελτιωτικό εξιδεικευμένο για προψημένα αρτοσκευάσματα παντώς τύπου.

Χρήση: σε όλα τα αρτοσκευάσματα.

Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου

BREZEN GOLD

Λιπαρό βελτιωτικό για σωστή δομή στα Brezel.

​​

Χρήση: αρτοσκευάσματα τύπου Brezel

​​Δοσολόγηση: 4% επί του αλεύρου

ANIFARIN

Βελτιωτικό για αρτοσκευάσματα σίκαλης με μεγάλη οξύτητα. Βελτιώνει τον όγκο και το άρωμα.

Χρήση: αρτοσκευάσματα σίκαλης.

Δοσολόγηση: 0.5 - 1% επί του αλεύρου