Βελτιωτικά για ειδική χρήση
Βελτιωτικά για εξαιρετική και διασφαλισμένη ποιότητα στα προψημένα, κατεψυγμένα και εξειδικευμένα αρτοσκευάσματα
FRIGOMALT II
Βελτιωτικό κατάψυξης για στοφαρισμένα & αστοφάριστα αρτοσκευάσματα
Χρήση: σε όλα τα αρτοσκευάσματα
Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου
HALBBACK
Βελτιωτικό εξιδεικευμένο για προψημένα αρτοσκευάσματα παντώς τύπου.
Χρήση: σε όλα τα αρτοσκευάσματα.
Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου
BREZEN GOLD
Λιπαρό βελτιωτικό για σωστή δομή στα Brezel.
Χρήση: αρτοσκευάσματα τύπου Brezel
Δοσολόγηση: 4% επί του αλεύρου
ANIFARIN
Βελτιωτικό για αρτοσκευάσματα σίκαλης με μεγάλη οξύτητα. Βελτιώνει τον όγκο και το άρωμα.
Χρήση: αρτοσκευάσματα σίκαλης.
Δοσολόγηση: 0.5 - 1% επί του αλεύρου