top of page
Βελτιωτικά για άσπρο, χωριάτικο & ψωμί τόστ
Τα βελτιωτικά δίνουν διόγκωση και διατηρησημότητα στα αρτοσκευάσματα και διασφαλίζουν την ασφάλεια της παραγωγής σας
LUX
Βελτιωτικό αρτοποιίας γενικής χρήσης, νέας γενιάς, συμπηκνωμένο, με ένζυμα
Χρήση: ψωμί πολυτελείας, ψωμάκια.
Δοσολόγηση: 0.4 - 1% επί του αλεύρου
VN3
Βελτιωτικό χωρίς συστατικά με αριθμό Ε
Χρήση: ψωμί, ψωμάκια, τόστ
Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου
K-SOFT
Βελτιωτικό για μαλακά ψωμάκια τύπου χάμπουργκερ, σημίτι και τόστ.
Χρήση: ψωμάκια, χάμπουργκερ, τόστ
Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου
LETOSE
Βελτιωτικό για γαλλική μπαγγέτα.
Δίνει άρωμα, τραγανότητα, κυψέλωση.
Χρήση: γαλλική ή χωριάτικη μπαγγέτα.
Δοσολόγηση: 1%επί του αλεύρου
bottom of page