Βελτιωτικά για άσπρο, χωριάτικο & ψωμί τόστ

           Τα βελτιωτικά δίνουν διόγκωση και διατηρησημότητα στα αρτοσκευάσματα και διασφαλίζουν την ασφάλεια της παραγωγής σας

LUX

Βελτιωτικό αρτοποιίας γενικής χρήσης, νέας γενιάς, συμπηκνωμένο, με ένζυμα

Χρήση: ψωμί πολυτελείας, ψωμάκια.

Δοσολόγηση: 0.4 - 1% επί του αλεύρου

VN3

Βελτιωτικό χωρίς συστατικά με αριθμό Ε
Χρήση: ψωμί, ψωμάκια, τόστ

Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου

K-SOFT

Βελτιωτικό για μαλακά ψωμάκια τύπου χάμπουργκερ, σημίτι και τόστ.

​​Χρήση: ψωμάκια, χάμπουργκερ, τόστ

​​Δοσολόγηση: 1% επί του αλεύρου

LETOSE

Βελτιωτικό για γαλλική μπαγγέτα.

Δίνει άρωμα, τραγανότητα, κυψέλωση.

Χρήση: γαλλική ή χωριάτικη μπαγγέτα.

Δοσολόγηση: 1%επί του αλεύρου