Ciabatta Mix

   Μίγμα για Ιταλική τσιαπάτα

 

 

Το Ciabatta Mix  5% είναι εξιδεικευμένιο μίγμα για παρασκευή αρτοσκευασμάτων τσιαπάτας. Σταθεροποιεί την επεξεργασία της ζύμης, το γίνομα και το στοφάρισμα και βοηθάει στην δημιουργία γρήγορης και μεγάλης κυψέλωσης. Ακόμα συμβάλλει στον σχηματισμό τόσο της απαραίτητης λεπτής, απαλής κόρας όσο και της χαρακτηριστικά μαλακής ψύχας.

Με το Ciabatta Mix  5% μπορείτε άφοβα να αφήσετε τις τσιαπάτες στην κατάψυξη εφόσον θέλετε να εφαρμόσετε την διαδικασία του αργού  ή διακεκομμένου γινόματος.

Χρησιμοποιόντας το Ciabatta Mix  5% θα έχετει ένα σίγουρο, σωστό και καλό αποτέλεσμα σε όλα την γκάμα των μεγεθών και των ειδών των αρτοσκευασμάτων τύπου τσιαπάττα.

Η ελάχιστη δοσολόγηση είναι 5% επί του αλέυρου. Σε περίπτωση που θέλετε να επιταχύνετε την όλη διδικασία του γινόματος και του στοφαρίσματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίγμα σε ποσοστό έως και 10% επί του αλεύρου, ή να προσθέσετε 0.5% LUX.

Συσκευάζεται σε χάρτινο σακί των 20 κιλών.